×
Gold maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Gold

Bedankt voor het spelen van Gold!
Gold is gemaakt met heel veel liefde ♥

Gold

En alle Gold's ♥
Help Tool
Vind hier alle antwoorden over jou vragen!

Ik ben bestolen! Hoe kan dat?

Er zijn helaas meerdere manieren om meubels kwijt te raken, daarom is het belangrijk goed op de hoogte te zijn hiervan!

Oneerlijke ruil of oneerlijk spel
Als iemand je een meubel heeft afgetroggeld in het Hotel, is dat heel vervelend. Maar... we waarschuwen op onze homepage voor vervelende Gold's die op jouw meubels uit zijn. Ons moderatie team kan je niet helpen een eenmaal gegeven meubel terug te halen, omdat je het zelf uit handen hebt gegeven. Wees wijs met je meubels!
Geef nooit zomaar je meubel, in ruil voor werk, in een spel of wat dan ook. Kijk altijd eerst of de eigenaar van de kamer wel goede bedoelingen heeft.

Iemand is op je Gold ingelogd

• Als iemand je Gold heeft gestolen, en je kunt nog wel inloggen in het hotel, verander dan meteen je wachtwoord, zodat die oplichter niet meer op je Gold kan inloggen.
  • Als iemand je Gold heeft gestolen, en je kunt niet meer inloggen volg dan de aanwijzingen hieronder. Kom je er niet uit? Vraag dan een ouder of vriend om hulp.

Je Gold terugkrijgen
Niemand kan zomaar je spullen oppakken. Alleen als jij ze weggeeft, of als iemand je wachtwoord heeft kan hij bij je spullen.
Er zijn een aantal stappen die je kunt doorlopen om het risico op verlies van spullen of je Gold aanzienlijk te vermideren:

1. Ga eerst na hoe iemand achter je wachtwoord heeft kunnen komen! Was die makkelijk te raden? Heeft iemand je gezegd je password te veranderen? Heeft iemand je gezegd je e-mailadres te veranderen? Heb je via mail of social media een bestand geaccepteerd dat niet deed wat je dacht dat het zou doen?

2. Controleer je computer op virussen en keyloggers. Een keylogger is een spionageprogramma dat alles dat jij in je keyboard intoetst naar de oplichter stuurt. Oplichters vertellen je dat het een programma is voor gratis spullen, of andere leugens. Zo'n keylogger kun je vinden en verwijderen met verschillende programma's: Spybot, Ad Aware of Hitmanpro. Lukt je dat niet, mail dan de afdeling Player Support voor hulp.

3. Weet je zeker dat je computer virus- en keyloggervrij is, dan heeft het nut een ander wachtwoord te vragen. Ga daarvoor naar de homepage van Gold, en gebruik de wachtwoord vergeten functie of klik hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.