×
Gold maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Gold

Bedankt voor het spelen van Gold!
Gold is gemaakt met heel veel liefde ♥

Gold

En alle Gold's ♥
Kamer van de Week #16
Bouw een kamer in het thema van deze week.

Hallo Golds,

Het is weer tijd voor de enige echte Kamer van de Week! Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, een wekelijkse wedstrijd waarin je mag proberen de mooiste kamer te bouwen! Elk week ontvang je van ons een nieuw thema en wordt de winnaar van de vorige week bekend gemaakt en kun je weer meedoen!

Afgelopen week:
Vorige week was het thema Alles in 1 kleur. Degene die gewonnen heeft is.......Targaryen! Gefeliciteerd!

Thema van deze week
Het thema deze week is Onderwater! Dit thema is heel breed. Alles kan en mag maar wees vooral origineel! Je mag hierbij namenlijk van alles maken. Google is soms je grootste hulpmiddel het is namelijk niet alleen maar een bad en water! Maak jij het mooiste en origineelste? Dan win jij misschien wel deze kamer van de week!

Wat zijn de regels?
- De kamer moet in het ‘Onderwater’ thema zijn.
- Geen bestaande kamers.
- Al helemaal geen kamer van het internet namaken/insturen!
- Met meerdere personen 1 kamer bouwen mag, maar alleen de eigenaar van de kamer krijgt de prijzen.

Wat win je?

Je wint niet alleen de eeuwige roem (naja, een week lang), maar ook nog eens 500 diamanten, een Kamer van de Week Trofee (SS) en een badge!

Hoe doe ik mee?

Je bouwt een kamer met het bepaalde thema dat in die week gemaakt moet worden. Het thema van deze week is dus Onderwater. Wanneer je klaar bent met het bouwen van je kamer, plaats je de volgende tekst als kamernaam: [KVDW] Onderwater. Gebruik [ ] en niet { } anders telt je kamer helaas niet mee!

Je hebt tot en met Woensdag 25 januari 23:59 om je kamer in te sturen.

Veel bouwplezier en tot volgende week!