×
Gold maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Gold

Bedankt voor het spelen van Gold!
Gold is gemaakt met heel veel liefde ♥

Gold

En alle Gold's ♥
Word deel van ons team bij Gold Hotel!
Solliciteer voor elke functie bij Gold Hotel!

WIJ ZOEKEN JOU!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Gold Hotel officieel is heropend en dat er vacatures beschikbaar zijn voor iedereen die het team wil versterken. Het hotel is op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde mensen die graag deel willen uitmaken van een dynamisch team en willen bijdragen aan de groei van het hotel.

Het Gold Hotel is een van de meest iconische hotels in de retrowereld en heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid en gastvrijheid. We zijn er trots op om onze deuren weer te openen en onze leden een onvergetelijke ervaring te bieden. Als je geïnteresseerd bent in een functie bij het Gold Hotel, dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Hmm.. interessant! en nu?

Solliciteer voor elke functie bij Gold Hotel: Bouwteam, Wired Expert, Spamteam, Pixelteam en Eventteam. Gold Hotel, een van de meest populaire virtuele hotels van elk Retro, biedt nu sollicitaties aan voor verschillende teams.

Of je nu geïnteresseerd bent in het bouwen van kamers en evenementen, het automatiseren van spellen, het aantrekken van nieuwe spelers of het hosten van evenementen, er is een plek voor jou bij Gold Hotel.

Het Bouwteam is verantwoordelijk voor het bouwen van kamers en evenementen in Gold Hotel. Als je creatief bent en graag bouwt, is dit de perfecte plek voor jou.

Wired Experts zijn verantwoordelijk voor het automatiseren van spellen en het creëren van nieuwe functies in Gold Hotel. Als je geïnteresseerd bent in technologie en programmeren, is dit de plek voor jou.

Het Spamteam is verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe spelers naar Gold Hotel. Als je veel vrienden hebt en graag anderen uitnodigt om te spelen, is dit de plek voor jou.

Het Pixelteam is verantwoordelijk voor het ontwerpen van meubels en andere items in Gold Hotel. Als je een goede oog hebt voor design en pixel art, is dit de plek voor jou.

Het Eventteam is verantwoordelijk voor het hosten van evenementen in Gold Hotel. Als je graag mensen vermaakt en evenementen plant, is dit de plek voor jou.

Solliciteren voor een van deze teams is eenvoudig. Ga naar de Gold Hotel-website en vul het sollicitatieformulier in. Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Gold Hotel team. We bijten niet en zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste functie voor jou. We kijken er naar uit om van je te horen en om samen te werken aan de toekomst van het Gold Hotel.

Klik hier om je te kunnen aanmelden voor elk functie. Heb je nog helemaal geen ervaring met het team?! Geen probleem, voor alles is een eerste keer en in het team is er ruimte genoeg om te leren!

Het team zal dan contact met je opnemen. Dus waar wacht je op? Solliciteer vandaag nog voor een van deze teams en maak deel uit van het Gold Hotel-team!